Çubuk Ticaret Borsası'na hoşgeldiniz..

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ile birlikte Beypazarı, Çubuk, Haymana, Polatlı ve Şereflikoçhisar Oda ve Borsa Başkanları, Yönetim kurulu Üyeleri ve Genel Sekterleri katıldı.​

Toplantıya konuk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken katılmışlardır.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran da Ankara’nın üstü örtülü bir hazine olduğuna vurgu yaparak, iş dünyasının beklentilerine değindi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki Ankara için yapacağı projeleri anlatmışlardır.

Görüntülenme : 2818     -     Sayfayı Paylaş: