Ankara İl ve ilçe oda/borsa başkanları beraberindeki heyet ile TOBB Başkanı Sayın M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nu ziyaret etti

Çubuk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Demir, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya, Haymana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özkan, Haymana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Özer, Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Şereflikoçhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Koçak, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Ankara ilimiz ve ilçelerimizin Oda ve Borsa başkanlarının bir ve beraber olması bizim için çok önemli. Önceden Ankara’da birlik ve beraberlik yeterince yoktu. TOBB Başkanı olduğumdan beri, Allah razı olsun tüm Oda ve Borsa Başkanlarımdan, onların sayesinde birlik ve beraberlik sağlandı. Unutmayalım ki birlik ve beraberlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır. Bir Başkan ne ister? Arkasında birlik ve beraberlik olsun ister. Başarı varsa ortada bu ve Oda ve Borsa Başkanlarının eseri, başarısızlık varsa benimdir” dedi.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Demir yaptığı konuşmada Başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğluna desteklerini dile getirerek çalışmalarında başarılar dilmiştir. Kabul heyetinde Borsamız Meclis Başkanı Hasan sayan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şan, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Dursun Ünal ile birlikte Borsa Personelimiz Alaattin Çubuk’ta hazır bulunmuşlardır.