Dördüncüsü düzenlenen Ankara Oda/Borsa akreditasyon İstişare Toplantısı Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri Sayın İnanç ÖLMEZ ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Borsamızı temsilen Genel Sekreterimiz Alaattin ÇUBUK ve Muhasebe Memurumuz Veysel ETLİ ve Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası, Beypazarı Ticaret Odası, Haymana Ticaret Borsası ve Polatlı Ticaret Borsası’ndan Genel Sekreterler, Genel Sekreter Yardımcıları Akreditasyon Sorumluları ve Kalite Yönetim Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.20 kişinin katılımıyla gerçekleşen İstişare Toplantısında; Oda ve Borsalar üye etkinlikleri, yürütülen projelerin paylaşımı iyi uygulama örnekleri, il ve ilçelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri üye memnuniyeti uygulamasına göre yapılan iyileştirme çalışması örneklerini paylaştı.