Çubuk Ticaret Borsamızın 01/04/2018 tarihinde PAZAR günü yapılan organ seçimlerinde tek liste ile seçimlere giren Veli DEMİR güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Pazar günkü yapılan seçimlerde yeniden meclis üyeliklerine seçilen üyelerimiz şöyledir.

1- VELİ DEMİR

2- SAYAN ZAHİRECİLİK  UN YEM SAN.TİC. LTD.ŞTİ.

3- EŞREF BAYRAK

4- ŞAN TAR. ÜRN. SAN.TİC. LTD.ŞTİ.

5- DURSUN ÜNAL

6- GÜNDUVAN TAR. ÜRN. SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

7- BALOĞLU TARIM ÜRN.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

8- ADİL HAN

9- SADIK ÖZBEK

10- MÜRSEL KÜÇÜK

11- HÜSEYİN KOCABAŞ

12- ABDULBAKİ KOÇ

13- DEMİR KARDEŞLER HAY. GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

14- HARUN KESER

Olağan genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayarak genel kurulumuzu onurlandıran Ankara İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Zihni YÜCE ve Yönetim  kurulu Üyeleri ile Çubuk Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı sayın Celalettin Rumi TÜRKOĞLU genel kurulumuzu onurlandırmışlardır.

Borsamız meclisinde görev yapmış eski yöneticilerimizden  Meclis Başkanımız Sayın Ahmet DEMİR, Meclis Üyemiz ve Genel Kurul Delegemiz Sayın Yılmaz ARPAÇ ve Meclis Üyemiz Sayın Cavit ÇOMAK’a plaketlerini takdim eden Başkan DEMİR bundan sonraki iş hayatlarında kendilerine başarı ve iyi dikeklerinde bulunmuş ve borsamıza yapmış oldukları katkılardan dolay kendilerine sembolik olarak birer hediye vermişlerdir.