Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Çubuk Ticaret Borsası tarafından Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel olarak yürüttükleri sosyal yardım faaliyetlerine bu yılda devam edilerek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunmuşlardır.

Çubuk Ticaret Borsası tarafından Çubuk İlçe merkezinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan gıda paketleri aileler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunan Çubuk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veli DEMİR; Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz gıda yardımı ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere kısmen de olsa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği bu özel ve anlamlı ayda yardımda bulunmamıza öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum dedi.