Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB), reel sektör ve mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla istişare toplantısı düzenleyecektir.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, TBB Başkanı Hüseyin Aydın ve TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi, Halkbank, Vakıfbank, ING Bank, Eximbank, Odeabank, Şekerbank, Citybank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcıları toplantıya katılacaktır.

Bu kapsamda 01 Şubat 2019 Cuma günü, saat 15.00’de, JW Marriott Ankara Angora Salonu’ndadüzenlenecek toplantıya, üyelerimizin katılımından memnuniyet duyulacaktır